معرفی اجمالی
شربت راسیپ ( سیپروهیپتادین + ویتامین ها + آمینو اسید ها ) :
شربت اشتهاآور راسیپ برای درمان بی اشتهائی در کودکان و بالغین مبتلا به اختلالات فیزیولوژیک عاطفی یا ارگانیک ، بی اشتهائی متعاقب بیماری های عفونی، سوء تغذیه، تاخیر در رشد، بی اشتهائی در اطفال، استفراغ های دائمی، ناپایداری های عاطفی هنگامی که همراه با علائم بی اشتهایی باشد، بی اشتهائی در بزرگسالان، لاغری های مربوط به اختلالات مزاجی، کمک به تولید انرژی و کمک به پیشگیری و درمان تبخال (به دلیل وجود لیزین) مورد استفاده قرار میگیرد.
ترکیبات شربت راسیپ ( در هر 5 میلی لیتر ) :
نام | مقدار | نیاز روزانه |
---|---|---|
Cyproheptadine hydrochloride | 2 mg | * |
Levocarnitine | 122.3 mg | * |
Lysine hydrochloride | 120 mg | * |
(Vitamin B1 (Thiamine hydrochloride | 0.5 mg | * |
( Vitamin b6 ( Pyridoxine hydrochloride | 100 µg | * |
(Vitamin b 12 (Cyanocobalamin | 25 mcg | * |
* : نیاز مصرف روزانه از طرف شرکت سازنده مشخص نشده است
** : مقدار به کار رفته از طرف شرکت سازنده مشخص نشده است
مشخصه ها و خواص شربت راسیپ :
– درمان بی اشتهایی در کودکان و بالغین مبتلا به اختلالات فیزیولوژیک عاطفی یا ارگانیک
– درمان بی اشتهایی متعاقب بیماریهای عفونی ، سوء تغذیه ، تاخیر در رشد، بی اشتهایی در اطفال
– درمان استفراغ های دائمی، ناپایداری های عاطفی هنگامی که همراه با علائم بی اشتهایی باشد
– بی اشتهایی در بزرگسالان
– بهبود لاغری های مربوط به اختلالات مزاجی
نحوه استفاده شربت راسیپ رها فارم :
کودکان ۱ تا ۷ سال: روزی 5 میلی لیتر – 2 بار در روز – هر بار 2.5 میلی لیتر – قبل از غذا
کودکان بالای ۷ سال: روزی 10 میلی لیتر – 2 بار در روز – هر بار 5 میلی لیتر – قبل از غذ
بزرگسالان: روزی تا 15 میلی لیتر – 3 بار در روز – هر بار 5 میلی لیتر – قبل از غذا
شرایط نگهداری :
دور از دسترس کودکان، دور از تابش مستقیم نور آفتاب و در جای خشک و خنک نگهداری شود و از یخ زدگی محافظت نمایید.
توصیه و هشدار مصرف:
– زنان باردار و شیرده حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.
– مقدار توصیه شده را بدون مشورت با پزشک و یا داروساز خود افزایش ندهید.
– راسیپ باعث خواب آلودگی می شود و لازم است در هنگام مصرف و 24 ساعت پس از قطع آن از رانندگی و کارهایی که نیاز به هوشیاری کامل دارند خود داری کنید.
درباره شربت سیپروهیپتادین راسیپ :
سیپروهپتادین:
یکی از داروهایی که به عنوان داروی افزایش اشتها در رفع مشکلات لاغری تجویز میشود شربت سیپروهپتادین است اما سیپروهپتادین در اصل یک نوع آنتی هیستامین است.
سیپروهپتادین (Cyproheptadin) به گروهی از داروها تعلق دارد که نسل اول آنتیهیستامین نامیده میشوند. این دارو مانع آزادسازی هیستامین میشود، هیستامین یک ماده شیمیایی در بدن است که واکنشهای حساسیتی مثل آبریزش بینی، اشک چشم، عطسه و خارش را ایجاد میکند. این دارو برای تسکین علایم حساسیت مثل تب یونجه و برخی از حساسیتهای پوستی مورد استفاده قرار میگیرد.
این دارو به خوبی از دستگاه گوارش جذب میگردد. اثر آن ۶۰–۱۵ دقیقه پس از مصرف خوراکی ظاهر میگردد. دفع آن کلیوی و اغلب بصورت متابولیت طی ۲۴ ساعت صورت میگیرد.
سیپروهپتادین و چاقی
مصرف شربت سیپروهپتادین برای افزایش وزن در حال زیاد شدن است و متاسفانه تعدادی از مردم بصورت خودسرانه مبادرت به مصرف آن میکنند اما باید بدانید اثرات داروی سیپروهپتادین موقت بوده و به محض قطع شدن وزن دریافت شده برمیگردد.
اسید آمینه
بیست درصد از بدن انسان از پروتئین ساخته شده است. پروتئین نقش مهمی در غالب فرآیندهای بیولوژیکی بازی می کند. و اسید آمینه بلوک های ساختمان این پروتئین ها می باشد.
بخش بزرگی از سلول های ما، عضلات و بافت است؛ که از اسیدهای آمینه ساخته شده است، این بدین معنی است که انجام بسیاری از عملکردهای مهم بدن به ساختار این ماده بستگی دارد. اسید آمینه همچنین نقش کلیدی در حمل و ذخیره سازی مواد غذایی بازی می کند. اسیدهای آمینه همچنین بر روی عملکرد اندام، غدد، تاندون ها و عروق تاثیر گذارند. علاوه بر این برای التیام زخم ها و ترمیم بافت، به خصوص در عضلات، استخوان ها،پوست و مو و همچنین برای از بین بردن انواع ضایعات در بدن که با سوخت و ساز بدن ایجاد می شوند، ضروری است.
اهمیت اسید آمینه
بر خلاف سال های پیش، بسیاری از پزشکان استفاده از یک منبع از اسیدهای آمینه از طریق مکمل های غذایی را بر روی سلامت انسان موثر می دانند. متاسفانه، در دنیای واقعی عوامل بی شماری از دریافت یک تغذیه کامل و متعادل از مواد بسیار مهم، در بدن جلوگیری می کنند. در میان این عوامل، عواملی نظیر آلودگی ناشی از سوختن سوخت فسیلی، هورمون های تغذیه ای دام، استفاده شدید از کود در کشاورزی، و حتی عاداتی مانند سیگار کشیدن و نوشیدن الکل وجود دارد. همه این عوامل می توانند یا از طریق خوردن و یا از طریق تماس غیر مستقیم بر روی بدن ما تاثیر بگذارند. بدترین نوع تاثیرات این عوامل این است که گاها باعث می شوند غذاهایی که می خوریم بدون آن که کاملا جذب بدن شوند، دفع شوند. اسیدهای آمینه می تواند از اقدام این عوامل خارجی جلوگیری کند.
اخیرا یک مطالعه که در آلمان توسط DAK انجام شده نشان می دهد که افراد مسن تر به طور خاص بیشتر مستعد ابتلا به سوء تغذیه هستند. اگر بدن فاقد انرژی و مواد مغذی باشد نمی تواند عملکردهای روانی و فیزیکی مناسبی داشته باشد. بدون ویتامین های لازم، پروتئین ها به خصوص اسید آمینه و عناصر کمیاب و مواد معدنی، خطر اختلالات سوخت و ساز که می تواند عواقب جدی در برداشته باشند، افزایش می یابد.
هر بیماری که ناشی از تمدن است در نتیجه عدم تعادل در سوخت و ساز بدن ایجاد می شود. آمینو اسید به طور مشترک مسئول ایجاد تعادل در سوخت و ساز بدن است.
آمینواسید، مقدار کل اسید آمینه های آزاد موجود در بدن انسان را توصیف می کند. اندازه مناسب این معیار در بدن یک مرد بزرگسال حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ گرم است. اگر ما در رژیم غذایی مان پروتئین مصرف کنیم، این پروتئین در دستگاه گوارش به اسید آمینه تجزیه می شود. این فرایند زیستی پیچیده است که به نام بیوسنتز پروتئین شناخته می شود.
به طور کلی هدف بدن از تجزیه و فرآیند های ایجاد شده بر روی این ماده این است که آمینواسید را به شیوه صحیح در بدن نگهداری کند. اگر یک یا چند اسید آمینه به مقدار کافی در بدن نباشد، تولید پروتئین ضعیف شده و سوخت و ساز بدن محدود می شود.
افراد مسن تنها کسانی نیستند که با عوارض کمبود این ماده مواجه هستند. بلکه جوانان نیز می تواند در اثر کمبود اسید آمینه در بدن شان با عوارض زیر مواجه شوند:
– مشکلات وزن
– ریزش مو
– مشکلات پوستی
– اختلالات خواب
– نوسانات خلقی و یا اختلالات نعوظ
– آرتروز
– دیابت
– عدم تعادل های قلبی و عروقی (کلسترول بالا، فشار خون بالا)
– عوارض شدید یائسگی
ویتامین:
انواع ویتامین ها و مواد معدنی، به دو گروه محلول در آب و محلول در چربی تقسیم می شوند. ویتامین ها و املاح، جزو ترکیبات مورد نیاز بدن برای ادامه فعالیت های طبیعی همراه با حفظ سلامت هستند.
ویتامین ها برای عملکرد و رشد و پیشرفت سلولی لازم هستند. ما خیلی از مواد مغذی مورد نیازمان را نمی توانیم تولید کنیم، پس باید آن ها را از طریق مواد غذایی تامین کنیم.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.